dijous, 13 de desembre del 2012

Sender del Congost del Fraguerau

Una ruta que tenia pendent d'explicar.... Aquí si que xalem els de la BTT ruta no molt llarga però bastant técnica. Si fossim als Estats Units i li diguessim "Fraguerau's Canyon Trail" sortirià a totes les guies de BTT, però no ho tenim aquí a Catalunya. Sortida de baixada des de l'ermita de Sant Antoni (Ulldemolins) fins a les Cadolles Fondes del riu Montsant i a partir d'aquí molt atents pel camí estret i sense marge d'error, creuem un pont de fusta i seguim fins a l'ermita de Sant Bartomeu i després anem seguint el barranc del riu fins l'aiguabarreig del pantà amb el riu Montsnat, on fem mitja volta. Si es té temps el millor és seguir fins al pantà de Margalef.

Us deixo el trak una part del sender per a fer-vos una idea, aixó si les ferides amb les rames i romigueres incontables .... Sender del Congost del Fraguerau

Algunes fotos de la ruta ....
  Foto de  Sender del Congost de Fragerau   Foto de  Sender del Congost de Fragerau   Foto de  Sender del Congost de Fragerau   Foto de  Sender del Congost de Fragerau   Salut i Muntanya!!!