dimecres, 18 d’abril del 2012

Open BTT Tour El Catllar 2012

Un any més la família va poder assistir a la gran festa biker que és la celebració del Open Natura a El Catllar, aquest 2012 la 5ª edició.

I aquesta vegada amb l'alicient de la participació de la Mar amb la seva bici de muntanya sense rodes, "com el papa" que diu ella. Van ser 2 km però hi havia de tot, asfalt, passarel·les de fusta, herba, terra, fang, rieres, ... vaja "com el papa", el millor és que s'ho va passar molt bé i va esforçar-se com el que més a les pujades i a les zones més "dures". Unes fotos de la seva "batalla" ...







Després del esforç de la Mar tocava la meva batalla i allì tenia al familia per donar-me ànims a la sortida, tot i el fred allì erem tots. Aquest any va ser diferent de l'any passat (ruta llarga i amb Víctor i Joan), aquest cop tocava anar sol i fer la ruta curta (quasi 24 km i algo més de 400 m de desnivell), i vaig agafar-m'ho per enllestir-ho tan ràpid com pogués i no va anar malament, tot i un moment d'incertessa abans dels 10 km.

Uns detalls de la ruta i l'altimetria, fets per l'organització de la Colla BTT de El Catllar, que un cop més van donar-ho tot per fer una gran diada de la bici (molt agraït per l'esforç de tots).




Unes fotos més ...





Aquì va la ruta, per descarregar al GPS o consultar des de Wikiloc, que vaig gravar durant la cursa ...